Over Veritas: de specialist voor eerlijk ICT-advies dat u écht verder helpt

Wij adviseren u over uw ICT-oplossing voor de toekomst. En kunnen die volledig voor u verzorgen.

Eerlijk ICT-advies

Wij zijn Veritas ICT Services

Wij zijn Veritas ICT Services en we staan voor eerlijk ICT-advies dat bijdraagt aan uw succes. Wij zijn er voor de beste werkplek- en ICT-oplossingen tegen een eerlijke prijs. We leveren passende hardware, verzorgen slimme back-upoplossingen of kunnen uw IT-werkplekken volledig beheren. En dat is nog lang niet alles. Kortom: bij ons zit u goed voor ICT-advies én ontzorging op alle gebieden. Altijd met maar één doel voor ogen: u zo goed mogelijk helpen. Ook met het oog op de toekomst.

Onze missie

Écht eerlijk ICT-advies

Oprichter Richard Thesing is Veritas ICT Services B.V. in 2017 begonnen vanuit idealisme. Als ICT-accountmanager maakte hij dagelijks mee dat resellers en dienstverleners om allerlei redenen niet het beste product of de juiste oplossing aanraden. Marges en belangen van de adviseur zijn vaak belangrijker dan u als klant goed helpen en luisteren naar uw wensen.

Uniek aan ons is dat wij een duidelijke en transparante samenwerking met u aangaan. Altijd gebaseerd op uw behoeften en met proactief en eerlijk advies. Wij maken het niet mooier dan het is, ook niet ingewikkelder dan nodig. Met zeven man sterk en samen ruim 50 jaar ICT-ervaring ondersteunen en adviseren wij bedrijven in allerlei sectoren. Daarbij staan we voor scherpe tarieven en een persoonlijke aanpak. En voor de allerbeste oplossing voor u. Altijd.

We helpen u graag verder

De beste ICT- of werkplekoplossing tegen een eerlijke prijs

De naam Veritas hebben we gekozen omdat ‘Veritas’ is Latijn is voor ‘waarheid’. Wij geven klanten ICT-advies op een open en eerlijke manier, omdat dát hen verder helpt. We zeggen niet wat u wilt horen, maar hoe het werkt, waar u staat en wat de mogelijkheden zijn. Juist vanuit een eerlijk antwoord kunnen we met u bouwen aan de toekomst en kijken wat er nodig is om uw doelen te bereiken.

Vanuit het idee van eerlijk en transparant ICT-advies bieden we diverse diensten: Hardware as a Service, Werkplek as a Service en HP Device as a Service of totaalpakketten via As a Service. Standaardpakketten doen we niet aan, maatwerk wel. We werken met modulaire oplossingen, waarin we nauwkeurig kijken wat voor u passend en nodig is. Zo kunt u elk van onze diensten zo basic of premium maken als u maar wilt.

Klaar voor de toekomst

De partner voor ICT-advies die naast u staat

Wij zijn geen reseller, maar een partner die naast u staat. Daardoor kunnen we gericht kijken welk product matcht met uw organisatie. Wij helpen u om uw IT klaar te maken voor de toekomst. Dat gaat verder dan kosten besparen en werk uit handen nemen. We kijken welke ICT-keuzes u nu kunt maken om ook over een paar jaar alles op orde te hebben.

Naast eerlijk ICT-advies, kunnen we ook onder andere de ICT tegen een gunstige prijs voor u aankopen, uw werkplek beheren, de beveiliging van uw data verzorgen en oplossingen voor samenwerken op afstand regelen. Wij kunnen u volledig ontlasten als u dat wilt. Daarmee bespaart u afval, tijd, kosten en management. En uw IT-afdeling houdt tijd over om te doen waar zij voor aangenomen zijn.

Wat wij anders doen?

Met ons advies over IT doen wij het graag anders dan anderen. Beter. Maar eigenlijk vooral eerlijker. Ons doel is niet om zelf marges op te strijken, wel om u zo goed mogelijk te helpen.

Altijd snel (juist op piekmomenten)

We begrijpen dat snelheid belangrijk is. Daarom hebben we een eigen installatiestraat waarin we devices zelf configureren en installeren. We kunnen meer dan 100 devices per dag uitrollen. Snel schakelen is geen probleem. Door ons eigen magazijn met voorraad kunnen we u ook op piekmomenten snel helpen.

Eerlijk en transparant

We zijn altijd eerlijk en informeren u proactief. Ook als iets niet goed dreigt te gaan. Transparantie staat bij ons voorop. Wij zeggen niet wat u wilt horen, maar vertellen eerlijk hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn voor u. Want alleen dát antwoord helpt u om uw doelen te bereiken.

Betrokken en persoonlijk

We doen niet aan B2C of B2B, maar aan People to People. Wij voelen ons verbonden met uw organisatie, werken aan een uitstekende relatie en zijn daarom altijd betrokken. Niet door de deur bij u plat te lopen, wel door u goed en persoonlijk te adviseren en ondersteunen. Ook als het spoed heeft.

Ruim 50 jaar ICT-ervaring

Wij weten waar we het over hebben. Binnen het team hebben we ieder onze eigen expertise. Samen hebben we 50 jaar ICT-ervaring. Daardoor kunnen we u bij elke vraag goed helpen. En hebben we zelf niet de juiste kennis in huis? Dan weten we de juiste kennis te vinden binnen ons uitgebreide netwerk.

Groot en deskundig netwerk

We hebben een uitgebreid netwerk met diverse technische specialisaties. Bij Veritas werken we uitsluitend met gerenommeerde merken en leveranciers, zoals HP, Microsoft, Brother, Dell, Philips, Samsung en Apple. Daardoor kunnen we altijd de beste opties selecteren én u daar goed over adviseren.

We horen graag van u

Waarover wilt u ICT-advies?

Wilt u ook eerlijk en deskundig ICT-advies om zo uw processen te verbeteren of uw kosten te verlagen? Of wilt u een gewoon goede ICT-oplossing? Wij maken graag vrijblijvend kennis met u.

Neem contact op om een keer gratis te sparren. Bel, mail of bericht ons.