De juiste cloudoplossing voor uw bedrijf

Werk altijd en overal in de cloud, volgens een passende cloudstrategie.

Zeker zijn van goede en veilige cloudoplossingen

Werken in de cloud. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor, en dat is uiteraard niet zonder reden. Dankzij de cloud kunt u efficiënter samenwerken. Vanaf elke mogelijke locatie. U kunt er eenvoudig mee opschalen. U hoeft niet zelf alle applicaties en programma’s te beheren. En uw medewerkers hebben waar dan ook toegang tot bestanden, apps en software. Wilt u zeker zijn van een goede en veilige cloudoplossing voor uw bedrijf? Veritas verzorgt de meest geschikte oplossing voor u.

Wel of niet volledig over naar de cloud?

In de praktijk zien we dat de meeste bedrijven voor een deel van hun omgeving overgaan naar de cloud. De cloud is namelijk niet altijd goedkoop. Bovendien wilt u wellicht sommige gegevens of programma’s liever niet in de cloud hebben staan. Wij helpen u bij dat soort belangrijke afwegingen. Investeert u bijvoorbeeld wel of niet in lokale software? Hoe zit het met de levergarantie naar de eindgebruiker of klant? En wat wordt er gedaan aan onderhoud?

Samen kijken we welke rol de cloud gaat spelen in uw bedrijf. Hoe u dit binnen het bedrijf kunt doorvoeren. En wat daarvoor nodig is. Al die vragen nemen we mee in een passende cloudstrategie voor u.  En die strategie kunnen wij uiteraard ook voor u uitvoeren. Zo kunnen uw medewerkers direct met uw nieuwe cloudomgeving of hybride omgeving aan de slag.

De beste cloudoplossing voor uw werkplek

Besluit u om met uw bedrijf over te gaan naar de cloud? Dan komen er allerlei vragen op. Voor welke cloudomgeving kiest u? Wat zijn de beste beheertools? En welke software gaat u gebruiken? Alleen al de keuze aan cloudleveranciers is enorm: Microsoft Azure, Amazon Web Service, Google Cloud en ga zo maar door. Daarnaast kunt u denken aan allerlei webapplicaties in de cloud. Van Hotmail of Gmail tot Office 365. En dan zijn er ook nog ERP-pakketten die in de cloud staan, zoals Exact Online of Afas Online.

Waar u met al die opties goed aan doet? Wij helpen u de juiste cloudomgeving, software en beheertools te kiezen, en regelen die ook graag voor u in. Altijd op basis van uw wensen en toekomstplannen.

We maken voor u een plan op maat voor de overgang naar de cloud. Dat bestaat uit 5 fases, waarbij we u kunnen ondersteunen:

 • Inventarisatie
 • Ontwerp
 • Implementatie
 • Adoptie
 • Migratie

Back-up in de cloud

Nog iets waar u aan kunt denken qua cloudoplossingen is een back-up in de cloud. Er kan altijd iets gebeuren waardoor u uw laptop of telefoon met belangrijke gegevens kwijtraakt. Wat dan? U bent dan waarschijnlijk belangrijke data kwijt. En er is mogelijk ook nog sprake van een datalek.

Om dit te voorkomen, kunt u het beste uw data versleutelen op een externe locatie. Voor zo’n externe kopie is een back-up in de cloud aan te raden. Zelfs bij diefstal of na een crash zijn uw data dan nog beschikbaar.

Wij denken graag mee over back-uplossingen in een (hybride) cloud. De cloud van Veritas is uitstekend beveiligd, waardoor u zeker weet dat uw data goed beschermd zijn.

Onze cloudoplossingen

Wij bieden verschillende mogelijkheden in de cloud. U kunt ons o.a. inschakelen voor deze cloudoplossingen:

 • een volledige online werkplek (die wij ook voor u kunnen beheren);
 • een veilige back-up opgeslagen in onze goed beveiligde private cloud;
 • Office 365 (overal toegang tot uw bestanden, agenda en e-mail);
 • mogelijkheden voor samenwerken op afstand;
 • e-mailprogramma dat via de cloud bereikbaar is;
 • de juiste beveiligingsoplossingen voor uw cloudomgeving;
 • werken via SharePoint om vanaf elk device bij documenten te komen;
 • bellen via de internetverbinding (VoIP), wat goedkoper is dan een vaste telefoonlijn.

Daarnaast zijn er nog veel meer opties. Wij kijken graag samen met u wat uw wensen zijn, en stemmen daar onze cloudoplossingen op af.

Over Veritas: van cloudoplossingen tot beveiliging

‘Veritas’ betekent ‘waarheid’. Voor die naam hebben we niet voor niets gekozen. Wij staan voor de beste oplossing tegen een eerlijke prijs. Veel resellers en dienstverleners raden u om allerlei redenen niet het beste product of de juiste oplossing aan. Wij doen dat anders. Wij geven altijd 100% eerlijk en transparant advies. Advies waar u écht iets aan heeft. Waarmee u kunt bouwen aan de toekomst en problemen op tijd kunt voorkomen.

Met onze ruim 50 jaar ervaring kunnen we klanten op veel gebieden helpen bij hun ICT. Zo bieden we, naast een goede cloudstrategie, security-oplossingen op maat, helpen we bij samenwerken op afstand en kunnen we ook printfaciliteiten bieden. Kortom: voor het hele pakket zit u bij ons goed.

Waarom cloudstrategie via Veritas?

 • Altijd een passende cloudoplossing voor uw bedrijf
 • Eerlijk advies over volledig of deels overgaan naar de cloud
 • Van Office 365 tot SharePoint, Gmail en Exact Online
 • Zeker van een veilige cloudomgeving
 • Team met ruim 50 jaar ICT-ervaring
 • Groot en deskundig netwerk

Vrijblijvend advies over uw cloudoplossing?

Wilt u ook overgaan naar een cloudoplossing en bent u benieuwd waar uw bedrijf goed aan doet? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over een passende cloudstrategie.

Neem contact op voor een gratis eerste gesprek.

Even sparren over de mogelijkheden? Bel gelijk met Richard!

085 007 41 51