Een printer leasen, kopen of beheren – Veritas helpt!

Altijd verzekerd van een printer en toners die bij u passen.

Van een basic printer tot een compleet printerpark

Heeft u als bedrijf behoefte aan printers? Of u nu veel print of genoeg heeft aan slechts één apparaat, Veritas is de betrouwbare partner die u eerlijk advies geeft en de apparatuur kan leveren. Bij ons kunt u printers leasen of kopen, en ze zelf beheren of laten beheren. Van een basic printer tot een compleet printerpark. Wij leveren de best mogelijke producten van de merken Brother en HP Inc., waardoor u altijd de juiste apparatuur heeft om uw documenten te printen.

Printers van Brother en HP Inc.

Wij werken voor onze printers samen met twee bekende merken: Brother en HP Inc. Waarom? Dit zijn in onze ogen de beste fabrikanten die passen binnen een goede ICT-oplossing. Brother biedt in het lage en middensegment uitstekende printers en toners. HP Inc. is vooral sterk voor hogere volumes.

We denken graag met u mee over wat aansluit op uw vraag en behoefte. Wij leveren niet gewoonweg een printer, maar kijken wat u nodig heeft en wat daar voor printer of toner bij past. Zo heeft u altijd de juiste apparatuur staan.

Printer leasen, kopen of (laten) beheren tegen een eerlijke prijs

Er wordt vaak gezegd dat printen niet meer van nu is. Toch is de behoefte aan printers er nog altijd. Voor onder meer contracten, voorstellen of facturen is het soms toch prettig als u deze op papier heeft. Er worden dan ook nog altijd veel printers en toners verkocht. Maar hoe weet u waar u goed aan doet? Welke printer past bij u? Hoeveel heeft u er nodig? En wat moet u doen als een printer kapot is?

Wij bieden voor elke printvraag een oplossing om u zo goed mogelijk te helpen. Bij ons kunt u printers leasen of kopen. U kiest of u de printer zelf wilt beheren of deze wilt laten beheren (als onderdeel van onze dienst Werkplek as a Service). Daarbij hebben we vele mogelijkheden. U kunt bij ons kleine printers bestellen, maar ook grote en geavanceerde modellen. Ook automatische toners zijn via ons verkrijgbaar. Altijd tegen Veritas-tarieven – oftewel: een vaste en eerlijke prijs.

Over Veritas: eerlijk en transparant ICT-advies

Naast dat u via Veritas een printer kunt leasen, kopen of (laten) beheren, bieden we nog veel meer diensten aan. Wij kunnen bijvoorbeeld ook hardware voordelig voor u inkopen en deze volledig gebruiksklaar maken (inclusief registratie en installatie). Daarbij zijn wij er voor eerlijk en transparant ICT-advies en diverse services. We zeggen niet wat u wilt horen en streven ook niet naar hoge marges. Nee, wij stemmen ons advies altijd af op wat u nodig heeft om uw doelen te bereiken.

Wilt u volledig ontzorgd worden bij het beheer van uw werkplek of hardware? Ook daar bieden wij diensten voor, waarbij we u zoveel uit handen kunnen nemen als u maar wilt. Wij zorgen er graag voor dat u altijd over werkende apparatuur beschikt. En dat tegen een eerlijk tarief.

Meer weten over zakelijk printen?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor een printer leasen of andere vormen van zakelijk printen? Wij maken graag kennis met u om u meer over de mogelijkheden te vertellen. Altijd geheel vrijblijvend!

Bel, mail of contact ons voor een eerste gesprek.

Even sparren over de mogelijkheden? Bel gelijk met Richard!

085 007 41 51