Hardware Services voor uw IT-apparatuur

Bespaar tijd met onze hardware-diensten. Van installatie tot afvoer van uw IT-apparatuur.

Volledige verzorging van IT-apparatuur

Hoe fijn zou het zijn als nieuwe IT-apparatuur direct binnenkomt met het juiste label en de correcte registratie? En als alles direct voor u geïnstalleerd wordt? Dankzij onze Hardware Services hoeven uw medewerkers zich niet meer bezig te houden met de aanschaf, installatie en afvoer van IT-apparatuur. Wij kunnen dit volledig voor u verzorgen. Of het nu gaat om de hardware correct installeren of verhuizen – Veritas helpt.

Hardware Services

Uw helpende hand bij IT-apparatuur

Als bedrijf kunt u het anno nu niet meer stellen zonder werkende IT-apparatuur. Maar regelmatig brengt uw IT-apparatuur het nodige werk met zich mee. Want wat als uw apparaten aan vervanging toe zijn? Als er updates nodig zijn? Of als u oude apparatuur wilt laten afvoeren? Dat is waar Veritas om de hoek komt kijken. Met onze Hardware Services bieden wij bedrijven een helpende hand.

Uw IT-medewerkers hebben zo hun eigen takenpakket: vragen van medewerkers beantwoorden, IT-updates uitvoeren, gebruikers op weg helpen, etc. Daarom is het fijn als zij hun handen vrijhouden voor deze taken wanneer er extra IT-apparatuur nodig is. Schakel daarom Veritas in om werk uit handen te nemen. Wij verzorgen alles rondom de levering, registratie, installatie en afvoer van apparatuur.

IMAC/D

Is uw IT-apparatuur aan vervanging toe? Dan komt daar het nodige bij kijken. De belangrijke stappen passen binnen het model IMAC/D. Oftewel:

 1. Install: uw nieuwe IT-apparatuur installeren;
 2. Move: de IT-apparatuur verplaatsen naar de juiste plek;
 3. Add: nieuwe apparatuur toevoegen;
 4. Change: bestaande apparatuur veranderen;
 5. Delete/Dispose: eventueel IT-hardware verwijderen.

Elk van de stappen uit dit proces kunnen wij voor u oppakken. Bij Veritas kennen we de bedrijfs- en zorgprocessen. We weten ook dat u als organisatie soms voor lastige keuzes rondom uw hardware komt te staan. Kiest u bij blijvende vervanging voor nieuwe of refurbished hardware? Heeft u meer of juist minder apparatuur nodig? En hoe gaat de installatie in zijn werk?

Daarom bieden wij Hardware Services aan. Bij structurele vervanging zorgen wij ervoor dat uw nieuwe IT-apparatuur binnenkomt met het juiste label en de juiste registratie en correct geïnstalleerd is. Dat is eenvoudig en tijdbesparend. En u weet exact wat u kan verwachten. U kiest namelijk zelf welke diensten u aan ons overlaat en wat u zelf oppakt.

Onze servicepakketten

Schakelt u ons in voor hardware-diensten? Dan heeft u de keuze tussen vier pakketten. U kiest dus zelf wat u aan ons uitbesteedt en wat u eventueel zelf doet. Wilt u vrijblijvend sparren welk pakket bij u past? Neem contact op. Wij denken graag mee met u.

Basic

 • Registratie serienummer

Silver

 • Registratie serienummer
 • Uitpakken apparatuur
 • Verpakkingen afvoeren

Gold

 • Registratie serienummer
 • Uitpakken apparatuur
 • Verpakkingen afvoeren
 • MAC address registreren

We kunnen ook oude IT-apparatuur afvoeren

Heeft u nog oude apparatuur staan? Dan kunnen wij die ook voor u afvoeren. Dat doen we altijd zo milieuvriendelijk mogelijk. En is uw apparatuur nog iets waard? Dan zullen we dit voor u verrekenen op de factuur of op een later tijdstip crediteren.

Staat er nog data op uw oude apparatuur? Dan kunnen we deze gecertificeerd laten whipen en voor u back-uppen, zodat u niet bang hoeft te zijn dat er iets mee gebeurt.

Wat kunnen we nog meer voor u doen?

Veritas ICT Services kan niet alleen hardware leveren, afvoeren en gebruiksklaar maken. Wij zijn er voor allround ICT-advies en services. Altijd eerlijk en transparant, en afgestemd op wat er nodig is om uw doelen te bereiken. We kunnen bijvoorbeeld ook back-ups voor u draaien, oplossingen voor samenwerken op afstand realiseren of zelfs uw volledige werkplek beheren.

Wilt u zoveel mogelijk ontzorgd worden? Dan kunt u ook terecht bij ons voor:

Werkplek as a Service

Hardware as a service

HP Device as a service

Waarom kiezen voor Veritas?

 • Altijd snelle service (juist op piekmomenten)
 • Eerlijk en transparant ICT-advies
 • Betrokken bij uw organisatie en dus persoonlijk advies
 • Team met ruim 50 jaar ICT-ervaring
 • Groot en deskundig netwerk
 • Samenwerkingen met gerenommeerde merken
 • Goed bereikbare helpdesk

Hoe kunnen we u helpen?

Wilt u weten welke hardware-diensten we voor u kunnen leveren? We vertellen u er graag meer over in een eerste gesprek. Neem contact op om vrijblijvend meer te weten te komen.

Even sparren over de mogelijkheden? Bel gelijk met Richard!

085 007 41 51