ICT-beveiliging voor uw volledige IT-omgeving

Altijd een passende beveiligingsoplossing binnen uw wensen en budget.

Goede totaaloplossingen voor uw ICT-beveiliging

Als bedrijf wilt u zeker zijn dat uw bestanden, hardware en programma’s goed beveiligd zijn. Zo voorkomt u dat gegevens worden onderschept, dat uw systemen gehackt worden of dat cybercriminelen u op andere manieren weten te vinden. Wij denken graag in (beveiligings)oplossingen, altijd specifiek afgestemd op uw systemen, bedrijf en wensen. Want we weten als geen ander: ICT-beveiliging gaat verder dan hardware en software alleen. We hebben hier goede totaaloplossingen voor en verzorgen ook trainingen over ICT-veiligheid.

Een hoogwaardig beleid voor ICT-beveiliging

Wij bieden voor elk probleem en voor elke wens een passende security-oplossing binnen uw budget. Voor zowel kleine als grote bedrijven hebben wij een hoogwaardig securitybeleid mogen ontwikkelen. We hebben ruime ervaring met next-gen security-oplossingen. Als het aankomt op beveiliging, is nieuw vaak beter – daar gaan we dan ook voor. We werken enkel met gerenommeerde merken en werken nauw samen met ethische hackers en kunnen ook het beheer van e-mail en endpoint security voor u oppakken.

Juist omdat ICT-beveiliging zo’n specialistisch onderwerp is, betrekken we er graag externe kennis bij. Wij zijn dan ook vaak de verbindende schakel tussen de benodigde oplossingen en specialisten van de beveiligingsfabrikanten waar wij mee werken of freelancers.

Wij bieden voor veel mogelijke issues een beveiligingsoplossing. Zo zijn wij er voor:

 • goede firewalls;
 • beveiliging tegen datalekken;
 • software- en hardwarebeveiliging;
 • beveiliging tegen hackers;
 • voorkomen van physical hacking;
 • phishing tegengaan;
 • endpoint security;
 • beveiliging van e-mail.

Meer dan alleen ICT-beveiliging

ICT-beveiliging op maat is een van de diensten die wij bieden. Daarnaast kunnen we uw IT-medewerkers nog veel meer uit handen nemen, zodat zij weer kunnen doen waarvoor ze aangenomen zijn.

Zo kunnen we ook uw ICT-middelen voor u aankopen tegen een gunstige prijs, uw werkplek beheren, samenwerken op afstand voor u inregelen of printoplossingen bieden. Wij kunnen u zelfs volledig ontlasten als u dat wilt. Daarbij bent u altijd zeker van snelle service. Ook op piekmomenten. En u kunt vertrouwen op eerlijk en proactief advies, waar mogelijk al voordat er iets misgaat.

ICT-beveiliging van hardware

U heeft een fysiek netwerk, snelle switches en wellicht ook enkele servers of een NAS. Maar als u de voordeur niet op slot doet, is het eenvoudig binnenkomen voor hackers. Een standaard Ziggo- of KPN-modem is helaas geen goede firewall, zeker niet in het zakelijke segment. Daarom leveren wij diverse uitstekende hardware security-oplossingen, waarbij we altijd met u kijken wat het beste past bij uw bedrijf. Oplossingen die wij bieden, zijn bijvoorbeeld Sonicwall, Netgear en Fortinet.

ICT-beveiliging van software

Ook het beveiligen van software is een must om te voorkomen dat gevoelige informatie wordt onderschept of dat uw systeem gehackt wordt. Vaak krijgen we van klanten de vraag “Is Microsoft Defender genoeg?”. Het antwoord op die vraag is meestal “Nee!”. We merken dat Microsoft Defender bedreigingen nog te vaak niet goed tegenhoudt of detecteert. Graag gaan we met u op zoek naar een ICT-beveiligingsoplossing die wél voldoende veiligheid biedt.

Hiervoor werken wij met oplossingen van kwaliteitsmerken als F-Secure, Eset, Symantec, Fortinet en SentinelOne. Afhankelijk van uw wensen, budget en bedrijfsbehoefte realiseren we een passende en beheersbare oplossing voor u.

Trainingen over beveiliging van ICT

Wilt u uw medewerkers leren wat er nodig is om veilig te kunnen werken? Tijdens onze beveiligingstrainingen gaan wij in op de vraag “Hoe houdt u uw bedrijf veilig?”. De training is bedoeld voor eindgebruikers en gaat in op vragen als:

 • Hoe kunnen hackers te werk gaan?
 • Wat zijn de gevolgen van bijvoorbeeld een hack?
 • Welke mogelijke beveiligingsoplossingen zijn er?
 • Hoe houdt u het werken veilig?
 • Hoe gaat u succesvol om met phishing?
 • Wat kunnen medewerkers doen om hackers buiten de deur te houden?
 • Wat zijn mogelijke problemen waar vaak niet aan gedacht wordt?

Deze training heeft een praktische insteek. Er komen veel anekdotes en voorbeelden aan bod, waardoor u altijd direct met het geleerde aan de slag kunt.

Veritas

Voor echt eerlijk advies over een passende oplossing

Bij Veritas ICT Services doen we het graag anders dan anders. Wij zijn geen reseller die zich laat leiden door marges. Nee, wij zijn een ICT-partner die enkel denkt in uw belang. Daardoor kunnen we gericht kijken welke ICT-beveiligingsoplossing matcht met uw organisatie. We geven proactief en eerlijk advies over een passende ICT-oplossing. Met samen ruim 50 jaar ICT-ervaring ondersteunen en adviseren wij met het team bedrijven in allerlei sectoren. Daarbij staan we voor scherpe tarieven en modulaire oplossingen, waarbij we nauwkeurig kijken wat voor u passend en nodig is.

Waarom beveiliging van uw ICT via Veritas?

 • Betaalbare maatwerkoplossingen voor ICT-beveiliging
 • Eerlijk en transparant ICT-advies
 • Betrokken bij uw organisatie en dus persoonlijk advies
 • Team met ruim 50 jaar ICT-ervaring
 • Scherpe en eerlijke tarieven
 • Groot en deskundig netwerk
 • Samenwerking met veel kwaliteitsmerken

Advies over uw ICT-beveiligingsoplossing?

Wilt u hackers buiten de deur houden, datalekken voor zijn en andere beveiligingsproblemen voorkomen? Investeer dan in een goede beveiligingsoplossing voor uw bedrijf.

Neem contact met ons op om hier een keer vrijblijvend over te sparren. Bel, mail of bericht ons.

Even sparren over de mogelijkheden? Bel gelijk met Richard!

085 007 41 51