Uw ICT-beheer uitbesteden voor devices in uw bedrijf

Van mobiele telefoons tot tablets – wij houden ze veilig en up-to-date.

ICT-beheer uitbesteden aan Veritas

Binnen uw organisatie heeft u vele devices. Mobiele telefoons, desktops, tablets en meer. Hoe houdt u deze allemaal gezond en veilig? En aan wat voor onderhoud moet u zoal denken? Geen zorgen: u kunt uw ICT-beheer uitbesteden aan Veritas. Wij kunnen uw devices voor u onderhouden. We draaien updates, patchen en helpen zo al uw apparaten gezond en veilig te houden. Dit bespaart u veel werk, voorkomt problemen en geeft u de zekerheid dat uw medewerkers veilig op hun devices kunnen werken. Altijd.

Maak het uw medewerkers gemakkelijker

Uw ICT-beheer uitbesteden aan Veritas is niet alleen gemakkelijk voor u. Het is ook fijn voor uw medewerkers. Tegenwoordig is het haast niet meer werkbaar om uw medewerkers de toegang tot vele apps te ontzeggen. Steeds vaker gebruiken medewerkers hun tablet, telefoon of laptop ook privé. Hoe laat u de wensen van uw medewerkers dan toch aansluiten op uw eisen qua beveiliging en processen? Daarvoor is Veritas er.

Door uw ICT-beheer uit te besteden aan ons, kunnen uw medewerkers hun apparaten gebruiken zoals zij willen én bent u zeker van veiligheid. Wij werken hiervoor met handige oplossingen zoals Samsung KNOX en Microsoft Intune. We gaan altijd op zoek naar een oplossing voor uw medewerkers, passend bij het gebruikte besturingssysteem.

Waarom uw ICT-beheer uitbesteden voor devices?

Met welke devices u en uw team ook werken, het is belangrijk om deze te onderhouden, te updaten en waar nodig te verbeteren. Zo kunt u bijvoorbeeld virussen of hacks tegenhouden en voorkomt u downtime of – erger – datalekken of crashes.

Door uw (Mobile) Device Management aan ons uit te besteden, weet u zeker dat al deze punten goed geregeld zijn. Wij beheren de instellingen, runnen updates, zorgen voor goede beveiliging en beschermen uw data op de juiste manier.

 

Met een groot aantal devices binnen uw bedrijf komen al snel allerlei uitdagende vraag op:

  • Hoe houdt u de beveiliging van de apparatuur altijd op orde?
  • Hoe weet u zeker dat data goed beschermd zijn tegen inbrekers en virussen?
  • Hoe zorgt u ervoor dat de devices altijd van de laatste updates zijn voorzien?
  • En hoe kunt u alle verschillende devices op de juiste manier beheren?

Dit alles heeft u wellicht al voor de PC’s en laptops geregeld (en zo niet, wij helpen graag met onze dienst Werkplek as a Service!). Maar heeft u ook al gedacht aan onder meer tablets en telefoons van de zaak? Ook die moeten volkomen veilig zijn. Voor het beheer daarvan kunt u bij ons terecht.

Over Veritas: écht eerlijk advies over uw ICT-totaalpakket

Bij Veritas geven wij écht eerlijk en transparant advies over uw werkplek- en ICT-oplossingen. Zo kunt u ICT-beheer uitbesteden aan ons, maar kunnen we ook oplossingen bieden voor o.a. beveiliging, werken in de cloud en printoplossingen. Wat ons anders maakt dan anderen? Wij zijn geen re-seller, maar een deskundige ICT-partner die naast u staat. Eentje met een team met ruim 50 jaar ervaring.

Ook voor de inkoop van uw devices

Heeft uw bedrijf samenwerken op afstand ook omarmd? En bent u benieuwd welke devices het meest passend zijn om op kantoor en daarbuiten veilig aan het werk te zijn? Wij kunnen u ook advies geven over de inkoop van uw hardware. We denken mee welke apparatuur bij de werkzaamheden en bij uw bedrijf past. En we onderhandelen met onze leveranciers over een scherpe en eerlijke prijs. Zo kunt u tot wel 15% besparen op uw apparatuur.

Verder kunnen we vanuit onze Hardware Services de devices volledig voor u registreren, installeren en klaarmaken voor gebruik. Tot aan het afvoeren van het verpakkingsmateriaal aan toe. Dat bespaart u veel tijd. Uw medewerkers kunnen direct aan de slag op hun nieuwe devices.

Waarom uw ICT-beheer uitbesteden aan Veritas?

  • Geen omkijken meer naar updates en beveiliging
  • Meer zekerheid over de beveiliging van devices en gegevens
  • Voor computers, laptops, tablets, telefoons en meer
  • Eerlijk en transparant ICT-advies
  • Team met ruim 50 jaar ervaring
  • Groot en deskundig netwerk

Sparren over uw ICT uitbesteden?

Wilt u weten waar u goed aan doet qua ICT uitbesteden? En wat Veritas daarin voor u kan betekenen? Wij denken graag met u mee. Neem contact op voor een gratis eerste kennismaking.

Even sparren over de mogelijkheden? Bel gelijk met Richard!

085 007 41 51