Bereikbaarheid en samenwerken op afstand

Ontdek hoe uw bedrijf beter bereikbaar is én verbeter de samenwerking op afstand.

Laat u adviseren over hoe u uw bereikbaarheid vergroot

Wilt u efficiënter en effectiever samenwerken op afstand binnen uw bedrijf? Em wilt u nog beter bereikbaar zijn voor klanten en leveranciers? Goede bereikbaarheid is essentieel voor uw omzet én voor de productiviteit op de werkvloer. Wij geven u passend advies hoe u uw bereikbaarheid vergroot. We adviseren u hoe u bereikbaar kunt zijn voor klanten en hoe u de samenwerking op afstand tussen collega’s verbetert. Zo maakt u uw bedrijf winstgevender en bespaart u veel tijd.

Maak uw bedrijf beter bereikbaar en bespaar tijd

Wij helpen u graag om uw bereikbaarheid te vergroten. Daarvoor hoeft u niet langer overal naartoe te reizen. Bespaar uzelf tijd door te kijken naar slimme digitale oplossingen voor klantcontact, contact met leveranciers en samenwerken op afstand.

Nu zijn er alleen nogal wat oplossingen voor samenwerken op afstand: Cisco, Microsoft, Google, Zoom, Logitech, Epson, Kramer, Lifesize, Polycom, etc. Hoe weet u dan welke van al die tools u nodig heeft? En wat daarvoor een passende prijs is?

Wij maken u wegwijs in al die mogelijkheden en geven u eerlijk advies over een passende en niet te dure oplossing voor u. Daarbij kijken we eerst naar hoe u wilt samenwerken. Wilt u alleen bestanden delen? Alleen bellen of ook beeldbellen? Geeft u webpresentaties? Wilt u vanuit meerdere locaties kunnen vergaderen? Zodra we weten wat uw behoeften zijn, nemen we met u de mogelijkheden door en kijken we samen naar de toekomst.

Advies over uw digitale werkomgeving

Wilt u ook met uw collega’s beter en efficiënter samenwerken? Dan is samenwerken op afstand daarvoor een must. Er is steeds meer mogelijk op dat gebied, waardoor medewerkers niet meer op kantoor samen hoeven te komen om te overleggen of gezamenlijk aan een project te werken. De digitale toepassingen zijn eindeloos.

Zo kunnen wij u meer vertellen over uw opties voor:

 • Content as a Service (software voor contentbeheer, zoals Microsoft Office 365);
 • Software voor beeldbellen;
 • VoIP-telefonie (bellen via internet);
 • Bestanden delen via een private cloud ;
 • Online vergadermogelijkheden (zelfs voor meerdere locaties tegelijk).

Voor elk van deze toepassingen geven wij u advies over de vele mogelijkheden. Zo weet u zeker dat u passende keuzes maakt en daarvoor niet meer betaalt dan nodig is.

Overzichtelijk beheerdersplatform

Wij van Veritas hebben een proactieve aanpak die uw bedrijf of instelling verder helpt. Hoe en wie beheert uw data, de routing en de kosten? Wij bieden u een beheerdersplatform dat alles op één plek overzichtelijk maakt. Dat helpt u en ons om kostenefficiënt te werk te gaan en een goede bereikbaarheid te realiseren.

Veritas: voor écht eerlijk advies over een ICT-totaaloplossing

Bij Veritas ICT Services denken we niet vanuit marges. Nee, wij willen u als klant écht goed helpen door te luisteren naar uw wensen en een transparante samenwerking met u aan te gaan. Ons advies is goudeerlijk en altijd proactief. We antwoorden eerlijk op uw vragen, en zeggen niet wat u wilt horen maar wat er nodig is om u een stap verder te helpen. Met ruim 50 jaar ICT-ervaring realiseren wij voor bedrijven in vele branches de best passende ICT-oplossingen tegen een scherp tarief.

Onze oplossingen gaan verder dan alleen samenwerken op afstand. We kunnen u op ICT-gebied veel uit handen nemen. Van beveiligingsoplossingen tot de inkoop van hardware of hardware leasen. We kunnen zelfs het beheer van uw volledige werkplek op ons nemen.

Waarom kiezen voor Veritas?

 • Maatwerkoplossing voor werken op afstand
 • Voor meer omzet, effectiviteit & klanttevredenheid
 • Eerlijk en transparant ICT-advies
 • Betrokken bij uw organisatie en dus persoonlijk advies
 • Team met ruim 50 jaar ICT-ervaring
 • Scherpe en eerlijke tarieven
 • Groot en deskundig netwerk

Meer omzet realiseren door efficiënter werken op afstand?

Wilt u ook de omzet van uw bedrijf vergroten door effectief te werken op afstand en beter bereikbaar te zijn? Wij denken graag mee hoe u dit kunt realiseren binnen uw budget en wensen.

Bel, mail of bericht ons om een keer gratis kennis te maken.

Even sparren over de mogelijkheden? Bel gelijk met Richard!

085 007 41 51