Goede databeveiliging bij een datalek of fout? Back-up and Disaster Recovery!

Voorkom verloren gegevens, zorg voor een goede back-up en Disaster Recovery.

Wij zorgen voor de juiste databeveiliging

Als ondernemer moet u er niet aan denken dat u al uw data verliest of dat deze gestolen wordt. Niet alleen is er dan sprake van een datalek, maar ook bent u belangrijke informatie kwijt. Voorkom dat doemscenario door te kiezen voor een passende back-upoplossing. Dat kan bij ons al vanaf € 10 per maand. Altijd met een oplossing op maat. Wij zorgen voor de juiste databeveiliging en kunnen bijvoorbeeld uw volledige computer, server, NAS of Office 365-omgeving voor u back-uppen. Ook Disaster Recovery is mogelijk voor extra bescherming.

Waarom zijn databeveiliging en back-ups een must?

Bij Veritas merken we dat ondernemers vaak niet aan een back-up denken. Niet vreemd op zich: uw dagelijkse werk slokt waarschijnlijk al veel tijd op. Maar er kleven nogal wat risico’s aan als u geen back-ups heeft. Wat gebeurt er als uw laptop met data kwijtraakt of gestolen wordt? Of als een hacker de data steelt? Dan is er sprake van een datalek en bent u zelf de gegevens kwijt.

Daarom is het belangrijk om uw data te versleutelen op een externe locatie. Oftewel: laat een kopie van uw data maken op een externe locatie, bij voorkeur in de cloud. Daarmee zijn uw data beschermd tegen onder meer diefstal, een crash of het per ongeluk verwijderen van bestanden. Een back-up dus! Wij bieden diverse back-upoplossingen en adviseren u graag wat bij u past. We back-uppen uw data naar een (hybride) cloud van Veritas, die uitstekend beveiligd is. Zo weet u zeker dat zelfs bij een inbraak in uw pand uw data nog beschikbaar en beveiligd is.

Wilt u weten waar u goed aan doet qua databeveiliging? Wij denken met u mee, en vertellen u graag meer over de opties bij Veritas.

Zekerheid over een écht goede back-up bij Veritas

“Kan ik niet zelf een back-up maken?”, vraagt u zich misschien af. Dat kan op zich. Maar het grote risico is dat een fout in een klein hoekje zit. Als de back-up toch niet goed wordt gemaakt, bent u al uw data alsnog kwijt. Zo kan een software-update veroorzaken dat er toch geen back-up is. Of misschien heeft een menselijke fout grote gevolgen.

Door data beveiligen via back-ups uit te besteden aan Veritas, weet u zeker dat u niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Wij maken de back-ups voor u en houden voortdurend in de gaten of dit goed gaat. Zo bent u er altijd zeker van dat u de laatste back-up kunt terugzetten en daardoor bij fouten of diefstal nauwelijks gegevens kwijt bent.

Over Veritas: van hardware services tot databeveiliging

Veritas ICT Services staat voor de beste oplossing tegen een eerlijke prijs. ‘Veritas’ is Latijn voor ‘waarheid’. Wij vinden het belangrijk om u op een open en eerlijke manier te adviseren. Veel resellers en dienstverleners raden u om allerlei redenen (zoals marges) niet het beste product of de juiste oplossing aan. Wij wel. Wij zeggen niet wat u wilt horen, maar hoe het werkt, waar u staat en wat de mogelijkheden zijn. Vanuit dat eerlijke antwoord kunnen we met u bouwen aan de toekomst en doen wat nodig is om uw doelen te bereiken.

Wij kunnen onze klanten veel uit handen nemen op ICT-gebied. Zo kunnen we hardware inkopen voor een eerlijke prijs, bieden we security-oplossingen en helpen we u aan een passende oplossing voor samenwerken op afstand.

En dat is nog lang niet alles! Schakel ons bijvoorbeeld in voor:

 • Hardware services
 • Printing
 • Device Management
 • Security
 • Bereikbaarheid & Samenwerken
 • Hardware & E-procurement

Disaster Recovery: dé oplossing bij grote problemen

Als het aankomt op databeveiliging, is een back-up maken stap 1. Maar wat nu áls het mis gaat? Een calamiteit kan uw volledige bedrijf stilzetten. Veritas helpt u die situatie te voorkomen met Disaster Recovery. Dit houdt in dat we niet alleen een aantal mappen back-uppen, maar dat er een kopie ligt van uw volledige omgeving. Daardoor bent u ook bij calamiteiten sneller weer up & running en hoeven de werkzaamheden niet lang stil te liggen. Die kopie-omgeving kunnen we namelijk razendsnel opzetten, zonder dat daarvoor elk bestand los gekopieerd hoeft te worden.

Een prettige gedachte! En het zorgt er ook nog voor dat u bij bijvoorbeeld een servercrash of hackaanval zo min mogelijk omzetverlies lijdt en nauwelijks problemen ervaart. Voordat u het weet bent u weer in de lucht.

Waar u goed aan doet qua Disaster Recovery en back-ups? Wij adviseren u graag over uw databeveiliging. Geheel vrijblijvend! Neem contact op om kennis te maken.

Waarom Back-up & Disaster Recovery via Veritas?

 • Altijd een passende oplossing voor databeveiliging
 • Zelfs bij calamiteiten nooit lang uit de lucht
 • Volledig veilige back-upoplossingen op een externe locatie
 • Eerlijk en transparant ICT-advies
 • Betrokken bij uw organisatie en dus persoonlijk advies
 • Team met ruim 50 jaar ICT-ervaring
 • Groot en deskundig netwerk

Vrijblijvend advies?

Wilt u ook altijd zeker zijn van een passende oplossing voor uw ICT-omgeving? En zeker weten dat u bij een calamiteit of een menselijke fout niet lang uit de lucht bent? Wij geven u passend advies.

Neem contact op om in een gratis kennismaking te sparren over uw opties.

Even sparren over de mogelijkheden? Bel gelijk met Richard!

085 007 41 51