Eenvoudig uw hardware inkopen voor een heldere, lage prijs

Hardware inkopen tegen lage prijzen? Veritas helpt u tot 15% te besparen.

Uw ICT-partner

Wilt u de inkoop van uw IT uitbesteden? Of wilt u alles onder één paraplu hangen? En heeft u er wel oren naar om voortaan vaste, lage tarieven te betalen? Bij Veritas hebben we jarenlange ervaring in goed, snel en voordelig hardware inkopen. Wij kunnen als ICT-partner die naast u staat scherpe prijzen voor u uitonderhandelen met fabrikanten en distributeurs. Zo bespaart u 5 tot 15% op uw IT-inkopen, bespaart u tijd en heeft u altijd apparatuur die bij uw bedrijf en wensen past.

Bespaar tot wel 15% op hardware inkopen

Heeft u behoefte aan nieuwe hardware, zoals computers, laptops, printers, smartphones of tablets, voor uw bedrijf? Dan weet u waarschijnlijk ook dat bij de inkoop veel komt kijken. Met vele mogelijke aanbieders en leveranciers is het lastig om te ontdekken waar u werkelijk voordelig uit bent. Daarom zijn wij bij Veritas graag de eerlijke partner die naast u staat.

Wij zijn er om voor u een scherpe prijs uit te onderhandelen met fabrikanten en distributeurs. Snel, voordelig en goed inkopen is een van onze speerpunten. We kunnen u op meerdere manieren helpen om op direct niveau een kostenbesparing te realiseren. Tot wel 15%.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw IT-inkoop? Vraag naar de mogelijkheden.

Altijd de juiste IT-apparatuur voor uw bedrijf

Als u nieuwe IT-apparatuur aanschaft, zijn er vele opties mogelijk. Hoe weet u zeker dat de apparatuur doet wat het moet doen? En dat deze past bij de doelen die u voor ogen heeft? Onze accountmanagers helpen u hier graag bij. Twijfelt u wat u nodig heeft? Dan kunnen zij u adviseren in uw zoektocht naar de juiste oplossing voor uw vraag.

We hebben een partnerschap met tientallen gerenommeerde kwaliteitsmerken, waardoor we altijd apparatuur kunnen selecteren die specifiek bij uw doelen past.

Ook voor e-procurement

Naast uw ICT inkopen kunnen we ook e-procurement voor u verzorgen. Dit betekent dat uw bevoegde medewerkers direct online hardware kunnen inkopen. Zij kunnen bij ons heel eenvoudig en snel passende apparatuur bestellen via onze dochteronderneming Prime IT. Altijd tegen eerlijke en heldere prijzen. En bestelt u vóór 16.00 uur? Dan heeft u uw apparatuur morgen al in huis. Dit zorgt voor een eenvoudigere inkoopprocedure, een snellere doorloop en minder administratie.

Via Prime IT kunt u zelfs de shop inladen in uw inkoopsysteem. Zo kunnen uw medewerkers rechtstreeks via ons bestellen. Er zijn daarbij talloze mogelijkheden. Zo kunnen we ook een specifiek portal voor u als klant maken of bepaalde mensen supervisorrechten geven. En wilt u advies voordat u iets bestelt? Dan staan onze accountmanagers graag voor u klaar.

De hardware voor u geïnstalleerd

Vindt u het prettig als uw medewerkers niet zelf alle nieuwe apparatuur hoeven te installeren? Of als bijvoorbeeld alle laptops al geregistreerd zijn en van asset-tags zijn voorzien? Dan kunnen wij ook Hardware Services voor u verzorgen. Wij kunnen de apparatuur via veilig transport bij u afleveren, eventueel al volledig geïnstalleerd en geregistreerd. Zo heeft u er geen omkijken naar, kunnen uw medewerkers de apparatuur direct in gebruik nemen. We voeren het afval netjes voor u af en kunnen eventueel ook uw oude apparatuur inruilen, waarbij u uiteraard de restwaarde ontvangt.

Vindt u het fijn als we de volledige werkplek voor u beheren? Ook dat is mogelijk. We bieden de mogelijkheid tot Werkplek as a Service, waarbij we er vanaf afstand voor zorgen dat uw werkplek altijd perfect werkt. En is er iets aan de hand? Dan signaleren we dat vaak al bij voorbaat en krijgt u van ons direct tijdelijk vervangende apparatuur.

Over Veritas

Écht eerlijk ICT-advies

Bij Veritas geloven we in écht eerlijk en transparant advies over passende werkplek- en ICT-oplossingen. Wij zijn geen re-seller, maar een deskundige ICT-partner. Eentje die naast u staat en denkt in uw belang in plaats van in marges. Wij zeggen niet wat u wilt horen, maar vertellen u hoe iets werkt, waar u staat en welke mogelijkheden er zijn. Dát eerlijke antwoord helpt u namelijk bij uw succes en bij het bereiken van uw doelen.

Hardware inkopen tegen een eerlijke prijs is een van onze diensten. Daarnaast kunnen we u op nog veel meer manieren ondersteunen op ICT-gebied. Zo bieden we ook deze diensten:

Wat kunnen wij doen voor u?

Wilt u ook besparen op de inkoop van uw hardware en zeker weten dat u de juiste apparatuur tegen een voordelige prijs koopt? Wij zijn graag uw deskundige partner.

Neem contact op om meer te ontdekken over de mogelijkheden.

Even sparren over de mogelijkheden? Bel gelijk met Richard!

085 007 41 51