Werkplek as a Service: werkplekbeheer

Veritas beheert uw werkplek, zodat u succesvol kunt ondernemen.

Laat uw werkplekbeheer over aan Veritas

Als organisatie heeft u veel apparatuur staan: computers, tablets, laptops, printers. Dan is het fijn om zeker te weten dat alles goed werkt. Zodat u niet bang hoeft te zijn dat processen stil komen te liggen. Wilt u zeker weten dat uw werkplek gezond blijft, goed beveiligd is en naar behoren werkt? En wilt u daar zelf geen omkijken naar hebben? Laat dan uw werkplekbeheer over aan Veritas. Wij zorgen voor updates, beveiliging, back-ups en alles wat nodig is om fijn en veilig te kunnen werken.

Waarom uw werkplekbeheer uitbesteden?

Wij kunnen je werkplekbeheer volledig op ons nemen of een gedeelte ervan. Door Veritas in te schakelen voor uw werkplekbeheer hoeft u niet bang te zijn voor computers die vastlopen, printerstoringen of beveiligingsissues. Wij zorgen ervoor dat het gewoon goed werkt. Altijd.

Door uw werkplekbeheer aan ons uit te besteden, heeft u zelf geen omkijken naar o.a. het updaten en upgraden van uw IT. Wij nemen dit voor onze rekening. Zo kunt u zich opnieuw focussen op uw core business. En is er alle ruimte om te doen waar u goed in bent en omzet te realiseren.

 • Een ICT-omgeving die altijd naar behoren werkt
 • Continuïteit van uw processen (ook bij storingen)
 • Geen onnodige uitgaven
 • Altijd de juiste updates en upgrades
 • Een gegarandeerd veilige ICT-werkplek
 • Uw ICT-systemen altijd klaar voor de toekomst
 • Goed bereikbare helpdesk

Onze aanpak voor werkplekbeheer

Het IT-landschap verandert snel. Software-omgevingen worden meer cloud-based en zelfs hardware worden steeds meer beheerd vanuit de cloud. Daardoor ontstaat er een nieuwe manier van werken: de werkplek in de cloud. Vroeger was het nodig om lokaal alles te updaten, controleren en storingen verhelpen. Tegenwoordig kunnen wij zo’n 70% voor u doen. Vanaf afstand. Dat bespaart u veel kosten. Wij kunnen bijvoorbeeld vanaf afstand uw apparatuur, geheugengebruik en software in de gaten houden. Op uw verzoek kunnen we u daar ook maandelijkse rapportages van sturen.

Werkt iets niet helemaal correct? Dan zullen we altijd proactief de oplossing al aandragen voordat het probleem is ontstaan. Daarnaast bent u bij ons zeker van helpdesksupport. Wij zijn goed bereikbaar en kunnen problemen snel fixen. En moeten we daarvoor op locatie langskomen? Dan zijn we er razendsnel en kunt u bijvoorbeeld laptops van ons lenen. Zo staan uw processen nooit lang stil.

Zeker van de continuïteit van uw processen

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en adviseren u wat bij u past. We laten u bijvoorbeeld weten welke nieuwe ontwikkelingen uw bedrijfsprocessen kunnen verbeteren. En we kijken samen met u waar u goed aan doet en wat we daarvan kunnen implementeren. Zo is uw IT klaar voor morgen, bespaart u kosten en bent u zeker van continuïteit.

Wij beheren graag een efficiënt en productief intern netwerk en SaaS-omgeving voor u. Daarbij werken we samen met bekende fabrikanten als HP en Netgear. Allemaal merken die, net als wij, staan voor kwaliteit.

Door processen te standaardiseren, kunnen we snel uw uitdagingen verhelpen. Daarbij hebben we steeds maar één doel: ervoor zorgen dat u succesvol kunt ondernemen. En dat uw ICT-middelen u daartoe in staat stellen.

‍Altijd een veilige werkplek

Uw werkplekbeheer overlaten aan Veritas betekent ook zekerheid. Wij werken uitsluitend met de beste security-oplossingen. Afhankelijk van uw behoeften, risico’s en de noodzaak integreren we deze in uw cloudwerkplek. Uiteraard praten we u hier in een persoonlijk gesprek graag over bij.

Over Veritas

Écht eerlijk ICT-advies

Uniek aan Veritas is dat wij open en eerlijk advies geven over uw ICT-middelen. We zeggen niet wat u wilt horen, maar hoe het werkt, waar u staat en waar u goed aan doet. Op die manier kunnen we nu al ICT-keuzes maken die u helpen om over een paar jaar alles op orde te hebben. We werken altijd met maatwerk vanuit modulaire oplossingen, met de focus op wat voor uw bedrijf passend en nodig is.

Naast werkplekbeheer en eerlijk ICT-advies, kunnen we u nog meer uit handen nemen. Zo kunnen we ook de beveiliging van uw gegevens verzorgen, samenwerken op afstand inregelen, hardware voor u aankopen en een oplossing voor back-ups voor u realiseren. Bij ons krijgt u altijd de beste oplossing. En dat tegen scherpe tarieven en met een persoonlijke aanpak.

Ook hardware bij ons leasen?

Naast dat we uw werkplek in de cloud kunnen beheren, bieden we ook de dienst Hardware as a Service. Bij ons kunt u alle benodigde hardware leasen voor uw bedrijf. Dat voor een vast bedrag per maand. En eventueel met volledige ondersteuning en 24- uurs swapservice. Zo heeft u altijd de juiste innovatieve hardware staan voor uw medewerkers. Heeft u een keer meer of minder apparatuur nodig? Geen probleem! Ook dat is bij ons mogelijk.

Waarom kiezen voor Veritas?

 • Altijd snelle service (juist op piekmomenten)
 • Eerlijk en transparant ICT-advies
 • Betrokken bij uw organisatie en dus persoonlijk advies
 • Team met ruim 50 jaar ICT-ervaring
 • Groot en deskundig netwerk
 • Samenwerkingen met gerenommeerde merken
 • Goed bereikbare helpdesk

Uw werkplekbeheer uitbesteden?

Wilt u zeker weten dat alles rondom uw werkplek goed geregeld is? En dat uw apparatuur en software doen wat ze moeten doen? Neem dan contact met ons op om te sparren over de mogelijkheden. We vertellen u in een gratis kennismakingsgesprek graag meer.

Even sparren over de mogelijkheden? Bel gelijk met Richard!

085 007 41 51