Hardware leasen? Kies voor Hardware as a Service!

Lease uw hardware voor een vast bedrag per maand. Aanpassen altijd snel mogelijk.

Hardware leasen wanneer u die nodig heeft

Wilt u altijd zeker zijn van nieuwe, goed werkende apparatuur? En bent u graag flexibel met het oog op piekmomenten en rustigere periodes? Met onze dienst Hardware as a Service kunt u precies die hardware leasen die u op dat moment nodig heeft. Voor een vast bedrag per maand. En eventueel inclusief volledige ondersteuning en 24-uurs swapservice. Daardoor kunnen uw medewerkers altijd efficiënt werken en blijft uw werkkapitaal intact.

Hardware leasen die u nodig heeft

Hardware as a Service

Auto’s leasen doen we massaal. Maar wist u dat ook hardware leasen mogelijk is? Het concept is simpel. U betaalt een vast bedrag per maand en krijgt daarvoor een gegarandeerd goed werkende werkplek terug. Inclusief state-of-the-art apparatuur. U bepaalt zelf hoeveel apparatuur u afneemt. Dus heeft u onverhoopt meer of minder laptops, desktops of andere apparaten nodig? Ook dat is geen probleem.

En na afloop van het contract nemen we de oude apparatuur weer in en kunt u eventueel kiezen voor nieuwe hardware. We helpen zelfs bij het overzetten van data en bij de herinrichting van nieuwe hardware.

Altijd zekerheid over uw continuïteit

Als ondernemer wilt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsprocessen altijd kunnen doorgaan. Daarom doen wij er alles aan om downtime te voorkomen. We bieden dan ook een standaard swapservice, waarbij we niet-werkende apparatuur direct vervangen door nieuwe apparatuur. We zoeken dan snel uit wat er mis is en bieden u een tijdelijk vervangend apparaat. Daardoor heeft uitval van devices bijna geen impact op uw business. Continuïteit van de werkzaamheden gegarandeerd dus! Dat is een van de voordelen van Veritas.

Vele apparaten mogelijk

Hardware leasen

Bij hardware leasen denkt u waarschijnlijk al snel aan een laptop of computer leasen. Maar naast een PC leasen, kunt u ook andere soorten hardware leasen bij Veritas. Denk bijvoorbeeld aan tablets, beamers of printers . Voor o.a. printers hoeft u bij ons niet, zoals vaak bij resellers het geval is, meteen langetermijncontracten aan te gaan of grote aantallen af te nemen. Wij bieden juist kleinere units aan. Ook contracten met kortere doorlooptijden zijn bij ons mogelijk.

Waarom Hardware as a Service?

Apparatuur zoals computers leasen is om allerlei redenen een verstandige keuze. Niet alleen vanwege de continuïteit. De belangrijkste drie voordelen op een rij.

U houdt werkkapitaal vrij

Door hardware te leasen houdt u werkkapitaal vrij. U betaalt vaste maandelijkse kosten, waardoor uw IT-kosten beheersbaar zijn. Bovendien heeft u bij Hardware as a Service niet te maken met onverwachte extra kosten vanwege noodzakelijke vervanging van apparatuur. Ook heeft u geen dure ICT-zaken op de balans staan. Dit pakt voor veel ondernemers voordelig uit. Ook voor u?

Uw hardware is schaalbaar

Als uw organisatie groeit of verandert, heeft dat vaak ook impact op uw behoefte aan technologie. Dat is bij Hardware as a Service geen probleem: u bent zeker van schaalbaarheid. U kunt dankzij deze dienst onbeperkt extra hardware integreren, afhankelijk van uw behoefte. Samen met u beslissen we welke apparatuur geschikt is. En heeft u juist minder hardware nodig? Dan kunt u bij onze contracten ook eenvoudig afbouwen. Zo zit u niet vast aan overbodige apparaten.

U bent zeker van de juiste refurbished of nieuwe apparatuur

U wilt dat uw apparatuur gewoon werkt. Altijd. Dat is belangrijk om uw bedrijfsprocessen te laten doorgaan. Daarom maken wij samen met u de keuze voor de juiste refurbished of nieuwe apparatuur. U hoeft hier zelf niet tussen te kiezen. Wij zijn goed bekend met circulaire IT, maar weten ook wanneer dit niet de juiste oplossing is. In al die situaties denken wij met u mee.

Ook systeembeheer en helpdesk mogelijk

Wilt u zelf geen omkijken hebben naar het beheer van uw apparatuur? Of wilt u een cloudomgeving? Dan kunnen wij ook dit voor u verzorgen. Via ons concept Werkplek as a Service kunnen wij het systeem voor u beheren. We houden dan voortdurend in de gaten of alles goed werkt. Ontstaan er mogelijk problemen? Dan laten we dit bij voorbaat weten, om downtime zoveel mogelijk voor te zijn.

Ook profiteert u bij deze dienst van een helpdesk. Medewerkers kunnen met al hun vragen direct bij ons terecht.

Over Veritas

Écht eerlijk ICT-advies

Veritas staat voor de beste werkplek- en ICT-oplossingen tegen een eerlijke prijs. Wij zijn geen re-seller, maar een deskundige ICT-partner die naast u staat. En die u eerlijk advies geeft over uw ICT-oplossingen. Wij leveren passende hardware, kunnen uw werkplekken beheren en bieden ook o.a. back-ups, beveiliging en printoplossingen. Al onze oplossingen zijn op maat. Want wij hebben maar één doel voor ogen: u een stap verder helpen richting het succes van uw bedrijf.

Onze pakketten

Deze prijzen zijn op basis van 36 maanden.

Pakket 1 (€29/maand)

 • Nieuwe HP Probook 430/450
 • Hardware support binnen 48 uur

Pakket 2 (€39/maand)

 • Nieuwe HP Elitebook 830/840/850 
 • Installatie  
 • CMDB Registratie  
 • Hardware support binnen 24 uur  

Pakket 3 (€49/maand)

 • Nieuwe HP HP Elitebook 830/840/850 
 • Installatie  
 • CMDB Registratie  
 • Hardware binnen 4 uur 

Waarom kiezen voor Veritas?

 • Altijd snelle service (juist op piekmomenten)
 • Eerlijk en transparant ICT-advies
 • Betrokken bij uw organisatie en dus persoonlijk advies
 • Team met ruim 50 jaar ICT-ervaring
 • Groot en deskundig netwerk
 • Samenwerkingen met gerenommeerde merken
 • Goed bereikbare helpdesk

Meer weten over hardware leasen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar hardware leasen? En wilt u hier meer over weten? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden voor u. Neem contact op voor een gratis kennismaking.

Even sparren over de mogelijkheden? Bel gelijk met Richard!

085 007 41 51