Profiteer tijdelijk van onze speciale jubileum actie!

Wegens het 5-jarig bestaan van Veritas ICT Services hebben wij tijdelijk een speciale jubileum actie. Wees er snel bij, want op = op! Vraag naar de voorwaarden.

Direct aanvragen

We nemen persoonlijk contact met je op!

"*" geeft vereiste velden aan

Kom meer te weten over de actie

Vraag en antwoord

Wat voor financiering is dit?

Het is Operational Lease. Dit betekent dat u uitsluitend kosten opvoert in uw boekhouding: (OPEX) ipv investeringen (CAPEX)

Wat is de looptijd?

Eigenlijk moet je een zakelijke laptop niet langer dan 3 tot 4 jaar gebruiken. Daarom is de looptijd van het contract in deze aanbieding 36 maanden.

Mag ik de apparatuur overkopen of kan het contract verlengd worden?

Dit kan allebei. We zullen tijdig contact met u opnemen wanneer het contract bijna verloopt.

Zit hier ook de bekende Veritas Swap Service bij?

Jazeker! Binnen 48 uur krijgt u vervangende hardware bij defecte apparatuur. Vaak komt het voor dat het eerder geruild wordt. Wij handelen vervolgens de garantie af.

Let op dat er in de kleine lettertjes staat dat de gebruiker/contracthouder verantwoordelijk is (u als klant dus) en dat de apparatuur bij sommige leasemaatschappijen verzekerd dient te worden en alle schades die door onjuist gebruik zijn, doorgespeeld worden naar u als klant.

Wat zit er nog meer in de aanbieding?

Een gratis bijpassende tas van HP en Proactieve Insights voor de gehele looptijd – een tool die inzichten geeft over gebruik en status van de gebruikte devices.

Met welke leasemaatschappijen werken jullie en kan ik kiezen?

In veel gevallen is dit zeker mogelijk. Wij werken met DLL, BNP Paribas en HPFS. Heeft u een andere leasemaatschappij, neem dan contact op met Richard via 085 007 4151 om dit verder door te spreken.

Nog niet overtuigd?

Wat klanten over ons zeggen

Joop de Boer Medewerker bij ICT Stichting Odion

Wij kopen bij Veritas ICT Services omdat het bedrijf betrouwbaar, snel en voordelig is gebleken. Daarnaast is de professionele en klantvriendelijke houding van de helpdesk natuurlijk ook heel fijn.

Jeroen Epskamp Application manager bij Koen Pack B.V.

Ze denken met ons mee, en komen zelf ook met vernieuwende ideeën!

Henri Kardol Coördinator ICT Services bij Bergman Clinics Nederland B.V.

Wij werken graag samen met Veritas ICT Services vanwege de hartelijke, hoogwaardige, vooruitstrevende, transparante en ambitieuze klantgerichte service benadering.

Hasan Cicek Teammanager bij Stichting Amsta

Ik doe zaken met Veritas ICT Services: omdat je niet veel hoeft uit te leggen, en je compleet ontzorgd wordt. Ze denken met je mee, hebben gevoel voor de zorg, altijd scherpe prijzen en super snelle levering.